Risotto med kylling
Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kogning af kylling:
Kyllingen dækkes med vand og koges op. Skummes og salt kommes i vandet og koger til den er mør 45-60 minutter. Kyllingen tages op og køler af. Kyllingen plukkes fri for skind og ben og deles i mindre stykker. Dette kan evt. gøres dagen i forvejen. Bouillonen sigtes og gemmes til risottoen, bliver der bouillon i overskud kan den fryses ned til senere. Risotto: Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Olien varmes op i en gryde og løget svitses heri uden at tage farve. Risene tilsættes som svitses med i 2 minutter. Kom halvdelen af hvidvin på og damp ind og kom de sidste hvidvin ved. Spæd til med bouillon lidt ad gangen og lad det dampe ind mellem hver gang. Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød. Til slut vendes revet parmesan, hakket bladselleri og kyllingeternene (400 g.) i og varmer med et par minutter. Smages forsigtigt til med salt da bouillonen kan være salt. Tips: Kan også tilføjes grønne ærter og/eller ristede champignon. |
|
Opskriften er vist 4936 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne