Grønkålskrebinetter
Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blancher grønkålen få minutter og hak den fint.
Rør den sammen med mel, æg, finthakket løg og hytteost.
Smag til med salt og peber.
Form til krebinetter, som steges i fedtstof på panden, 5 minutter på hver side. Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 24832 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2009-02-06 14:20:25 Virkelig gode. Sørg for at der ikke er for meget væske ved grønkålen, da det så kan være lidt svært at forme dem. Rikke - 2007-12-26 11:46:10 Super lækker. Der kan sagtens tilsættes lidt ekstra hytteost. Vi tager en portion med til julefrokosten til vegetarene, som erstatning for frikadeller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne