Grønkålskrebinetter

Grønkålskrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grønkålskrebinetter, billede 4 Grønkålskrebinetter, billede 1 Grønkålskrebinetter, billede 2 Grønkålskrebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Grønkål. frisk renset vægt
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Hytteost. 20+
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Blancher grønkålen få minutter og hak den fint. Rør den sammen med mel, æg, finthakket løg og hytteost. Smag til med salt og peber.

Form til krebinetter, som steges i fedtstof på panden, 5 minutter på hver side.

Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos





karakterer:
Opskriften er vist 25105 gange,
og udskrevet 526 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3220 (766 kcal)
KJ pr. Pers. 805 (191 kcal)
Vægt ialt 722 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-06 14:20:25
Virkelig gode. Sørg for at der ikke er for meget væske ved grønkålen, da det så kan være lidt svært at forme dem.

  -   2007-12-26 11:46:10
Super lækker. Der kan sagtens tilsættes lidt ekstra hytteost. Vi tager en portion med til julefrokosten til vegetarene, som erstatning for frikadeller.