Lørdags brød
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt af : Kathrine Indsendt : Red : |
|
|
smelt smøren, i en gryde og hæld den op i en skål.
hæld mælken op i, og smuld derefter gæren. når gæren er opløst skal sukker og salt i. til sidst blander du hvedemel og durumsmel i. ældt dejen til den er fast. ruld dejen til et brød og pensel den med lidt mælk, vand eller æg. lad den hæve i ca. 25 minutter. og bag den midt i ovnen i ca. 30 minutter på 180. Tips: husk: mælken skal være finger varm når gæren råres i. og den smeltde (varme) smør skulle gerne varme mælken tilpas. |
|
Opskriften er vist 5664 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2007-03-03 11:57:29 Smager også dejligt i mad pakken mor til fire - 2007-03-03 11:54:55 er et hit hos børnene per - 2007-03-03 11:53:44 det sQ lækkert smager også godt søndag morgen bageren - 2007-03-03 11:51:52 er lækkert når man har gæster Birte - 2007-03-03 11:51:04 super lækkert, er et hit for børnene hvis der kommer lidt smør på! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne