Rabarbertærte med smuldredej
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom mel og sukker i en skål og HAK margarinen i småstykker her i.
Skyl rabarberne, skær dem i skiver. Kom dem i en tærteform eller lign. og drys med sukker, maizena og kanel, fordel dejen over rabarberne. Kagen bages i en 200 grader C. alm. ovn til den er lysebrun ca. 25 minutter. Servering: Is eller flødeskum eller Cremefraiche |
|
Opskriften er vist 211508 gange,
og udskrevet 2990 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Ronja Bech - 2015-05-19 21:24:17 Super lækker tærte!! Let og hurtig at lave 😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne