Fastelavnsboller med creme 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Gæren rørs ud i mælken, æg og sukker tilsættes. Start med 2 dl. mel, smøret hakkes til de bliver på størrelse med små kugler og høld tingene i. Derefter restn af melet lidt af gangen,- æltes bagefter. Del den i 8 ca lige store stykker og gør den runde og derefter flade, og lav hul i, og lav hul i midten, ! ikke helt igennem.vent i 7 minutters tid og bring cremen i hullerne. Creme: Put tingene i en lille kasserolle. og pisk det sammen. Sæt den på komfuret og sørg for at det hele tiden bliver pisket i den. Tages af når den koger, og tag den af komfuret f.eks. i vasken. Bagetid: ca 15 min i 200 grader C. alm. ovn. Kig til den hver 5. min. Tips: TIP! Lav en omgang glasur og put ovenpå bagefter. |
|
Opskriften er vist 59191 gange,
og udskrevet 926 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rossen - 2010-10-27 19:11:25 En meget klistret dej efter opskrift, og ikke den bedste jeg har arbejdet med.. Jeg ville i stedet pakke dejen ind i bollen i stedet for... Per - 2010-02-06 19:25:01 Cremen blev næsten skubbet helt ud igen, synes ellers jeg havde lavet nogle store huller i dejen, nogen fif? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne