Surdejs-rugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Laura Indsendt : |
|
|
Blandes til en lind grød sammen med surdejen. Henstår i 8 timer.
Fra dejen tages nu 200 g surdej til næste gang. I resten røres 300 g skårne rugkerner og 500 g groft rugmel, evt. vand. Dejen fyldes i 2 forme og efter 4 timer. Smøres med fedtstof og sættes i ovnen. Bages ved 180 grader i ca. 2 timer. Brødene pensles med vand når de er færdigbagt og afkæler under et klæde. |
|
Opskriften er vist 16638 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer vicky - 2009-01-07 11:39:41 elendig opskrift.. fyldt med fejl.. prøver at bage det på to forskellige måder og alligevel bliver det ikke gode rugbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne