Skole-kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Agnethe Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne renses og skæres i tern eller skiver. Svitses i marg. Bouillonen hældes ved og det hele koger i ca. 20 min. derefter blendes det og fløden tilsættes. Smages til med evt. salt og peber.
Drysses med stegt bacon eller pølseskiver og purløg. Tips: Grøntsagerne kan varieres efter smag. |
|
Opskriften er vist 12720 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne