Champignonkarbonader

Champignonkarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Champignonkarbonader, billede 4 Champignonkarbonader, billede 1 Champignonkarbonader, billede 2 Champignonkarbonader, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Rens champignonerne og hak dem fint.

Bland champignoner, æg, rasp og salt godt sammen. Form farsen til små karbonader.

Brun smøret på panden og steg karbonaderne lysebrune på hver side 3-4 minutter ved jævn god varme.

Servér dem med kartofler og smørdampede grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 85719 gange,
og udskrevet 1436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4015 (956 kcal)
KJ pr. Pers. 1003 (239 kcal)
Vægt ialt 835 gram
Vægt pr. Pers. 208 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 11.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-10-24 07:57:49
Supergod opskrift- prøv evt med andre svampe- Karl Johan,østershatte mm.

  -   2017-03-09 11:49:19
næ her er ingen kød...det er jo også meningen at det skal være en vegetar ret ik.lyder let at lave

  -   2013-08-21 15:14:28
Jeg kan ikke se at der skulle være kød i denne ret??

  -   2013-08-19 19:24:07
Der er kød i denne ret,så den er nok ikke så god, hvis man er vegetar..

  -   2011-08-07 20:06:12
EKSTREM GODE OG LETTE OG LAVE!!!

  -   2011-08-07 19:29:16
er igang med at lave dem, men hvis mine bliver lige så brune som på billedet brænder de jo ??

  -   2011-06-21 19:18:09
Rigtig god vegetargrundfars. Tilsatte finthakket løg, hvidløg og rosmarin. Super ret også til ikke vegetarer.

  -   2010-04-08 12:48:18
man kan med stor fordel komme løg og persille i, det smager ikke af så meget kun med champignon.

  -   2008-07-04 12:02:43
De her smager SUPER godt, er lette at lave og kan bruges til madpakken dagen efter - hvis der er nogen til overs. Næste gang smider jeg også et løg i, eller noget spinat.