Champignonkarbonader
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens champignonerne og hak dem fint.
Bland champignoner, æg, rasp og salt godt sammen. Form farsen til små karbonader. Brun smøret på panden og steg karbonaderne lysebrune på hver side 3-4 minutter ved jævn god varme. Servér dem med kartofler og smørdampede grønsager. |
|
Opskriften er vist 85719 gange,
og udskrevet 1436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Pete Gunner - 2018-10-24 07:57:49 Supergod opskrift- prøv evt med andre svampe- Karl Johan,østershatte mm. anonym - 2017-03-09 11:49:19 næ her er ingen kød...det er jo også meningen at det skal være en vegetar ret ik.lyder let at lave Per - 2013-08-21 15:14:28 Jeg kan ikke se at der skulle være kød i denne ret?? Anonym - 2013-08-19 19:24:07 Der er kød i denne ret,så den er nok ikke så god, hvis man er vegetar.. KAJ - 2011-08-07 20:06:12 EKSTREM GODE OG LETTE OG LAVE!!! mia - 2011-08-07 19:29:16 er igang med at lave dem, men hvis mine bliver lige så brune som på billedet brænder de jo ?? Inge V. - 2011-06-21 19:18:09 Rigtig god vegetargrundfars. Tilsatte finthakket løg, hvidløg og rosmarin. Super ret også til ikke vegetarer. mai-britt - 2010-04-08 12:48:18 man kan med stor fordel komme løg og persille i, det smager ikke af så meget kun med champignon. June - 2008-07-04 12:02:43 De her smager SUPER godt, er lette at lave og kan bruges til madpakken dagen efter - hvis der er nogen til overs. Næste gang smider jeg også et løg i, eller noget spinat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne