Champignon á la creme 02
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignonerne og skær dem i skiver - brug æggedeleren!
Brun champignonskiverne let i margarine - krydr med salt og peber. Hæld piskefløden ved og lad sovsen småsimre, til den er kogt ind til passende konsistens. Jo længere tid, desto mere trækker svampesmagen ud i fløden. |
|
Opskriften er vist 11138 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer fotografen - 2008-05-11 09:47:57 Efter min smag er det forkert at bruge smør eller andet til at brune champignonerne i.Rens eller skyl dem og tør dem i lidt køkkenrulle.Skær dem i skiver og rist dem let,salt og peber. Held derefter fløden i og lad det koge forsigtigt ind. palmqvist2000 - 2007-10-07 16:41:27 Synd at bruge margarine, brug rigtigt smør, ikke Kærgården eller Bakkedal eller hvad det nu hedder! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne