Dampede torskenakker med ansjosgrønsager
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : |
|
|
Læg torskestykkerne på en rist over en gryde med vand, der knap koger. Fisken må ikke røre vandet. Læg låg på. Fisken er klar, når en kødnål føles lun, når den har været stukket ind midt i fisken. Sauter alle grønsagerne i olien, til løgene er klare. Tilsæt hvidvinen og lad det koge 10 min. under låg. Bland grønsagerne med ansjoser og persille.
Server ansjosgrønsagerne til fisken, gerne med pillekartofler. Tips: Større stykker torsk skal pocheres, det vil sige koges uden at vandet koger, mens mindre stykker af torsk blot kan dampes i en sigte eller på en rist over kogende vand. Her bruges torskenakker som sammen med kæberne er det mest faste og smagfulde kød på torsken. |
|
Opskriften er vist 18187 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne