Cheesecake 02
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt af : Katrineba Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Knus kiksene fint med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir. Bland denne rasp med sukker, kanel og smeltet smør. Pres 2/3 af denne blanding ud i et jævnt lag af formen + 4-5cm op af kanten. Fyld: Pisk alle ingredienserne sammen med en håndmikser eller en blender. Hæld fyldet i formen, drys resten af raspen over. Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn Sæt kagen på ovn risten midt i ovnen. Bagning ca. 1 time. Sluk ovnen. Kagen skal nu stå 1 time med ovndøren åben. Sæt kagen i køleskabet. Tag den ud af formen lige før servering. Serveres som regel naturel, men kan serveres med syltede kirsebær eller solbær. |
|
Opskriften er vist 73746 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2015-04-07 13:38:27 kan den fryse Anja - 2014-01-08 02:25:58 Kan den laves i muffinforme? Og i så fald hvor lang tid skal den have? mette - 2012-05-31 13:10:57 hvad er det for nogle fuldkornkiks?? Kan man bare bruge almindelige digestive, eller?? Stine - 2011-03-19 18:03:45 Dette er en super god opskrift, jeg har lavet den masse gange nu! Kan selv sikkert anbefale den! maria - 2011-02-13 13:15:38 endelig fandt jeg den rigtige opskrift..... takker mange gange:) Caroline og Heidi - 2009-06-20 16:10:51 den er nem at lave og smager endu bedre. tak for opskriften. Caroline og Heidi. p.s. den er meget fed og bør ikke nydes for ofte. Stinne - 2009-05-29 11:36:26 Mmm, go' og rig. Jeg har bagt før med flødeost, men denne opskrift med hytteost gør kagen mindre tung - Kan anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne