Forårsrabarberkage med kokos
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarber renses og skæres i 1 cm. stykker, blandes med sukker og kartoffelmel. Det lægges i en tærteform eller lign.
Æg og sukker piskes til en æggesnaps og derefter blandes kokosmel og rasp i. Det hældes over rabarberne. Kagen bages ved 200 grader C. alm. ovn i 25 minutter. Serveres med flødeskum til. Tips: I stedet for kokosmel og rasp kan der bruges 100 g fint hakket nødder |
|
Opskriften er vist 94807 gange,
og udskrevet 2889 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda - 2014-07-07 18:26:52 Opskriften er rigtig nem.. jeg havde ingen kartoffelmel og brugte i stedet alm hvedemel.. Og det blev helt fint.. Desuden havde jeg kun 400 g rabarber, hvilket jeg faktisk syntes var rigeligt til resten af massen og kagen.. Jeg havde helt friske nyplukkede rabarber, hvilket måske gjorde at de var så sure, men kagen kunne måske godt have været lidt sødere efter min smag.. men den er fremragende !!! ;-) Charlotte - 2012-04-14 19:47:18 Super lækker og nem kage. Ina - 2011-06-02 11:33:03 Rigtig lækker og nem kage L - 2009-05-21 20:44:22 Hold da op den var hurtigt lavet og er super! Jeg brugte blendede mandler og havregryn i stedet for kokos osv. Kunne have taget lidt mere sukker, den er lidt sur, men god :-) Sanne - 2008-07-10 08:35:47 Lækker dessertkage - kan også anbefales med blommer i stedet for rabarber Birgitte - 2008-05-20 18:39:19 Tip top, det bedste jeg har smagt i lang tid... s u p e r anonym - 2008-05-03 15:37:52 super lækker og hurtig kage. Tip top med creme fraiche. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne