Kold sauce til fisk
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og salt røres godt sammen. Jævningen røres af lidt fløde og mel. Resten at fløden jævnes og koges godt igennem. Derefter hældes lidt af fløden over i æggeblommerne. Blommerne tilsættes i fløden og piskes godt.
Saucen smages til med dild og citronmelisse og citronsaft. Den afkøler og serveres. |
|
Opskriften er vist 12990 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne