Varm rødløgs sauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg Indsendt : |
|
|
Svits løg og tilsæt peberkorn uden lage. Vand og piskefløde koges op og melet tilsættes under omrøring. Lad saucen koges igennem og tilsæt derefter løg samt salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 5458 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne