Struds og broccoli i østersauce

Struds og broccoli i østersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.strudsefilet i strimler
 
 Marinade:
0.5 dl.sojasauce
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.finthakket frisk ingefær
1 spsk.(sesam-) olie
3 spsk.sesamfrø
1 kg.broccoli
 
 Østerssauce:
2 dl.hønsebouillon
2 tsk.sukker
1 spsk.tør sherry
4 spsk.Østerssauce
 
1 spsk.kartoffelmel
0.5 spsk.vand
 
Opskrift:
Rør marinaden sammen og lad kødet trække ½-2 timer i køleskabet.

Rist sesamfrøene 2 min. på en tør pande.

Del broccolien i små buketter, skræl stilken og skær den i stave. Kog broccolibuketter og stilke i rigelig letsaltet vand 2-3 min og lad dem dryppe af i en sigte.

Bring bouillon, sukker, sherry og Østerssauce i kog. Jævn med kartoffelmel udrørt i koldt vand og tag straks gryden fra varmen.

Kom kød og marinade på en hed pande og steg det til kødet er mørt og har taget lidt farve, ca. 3 min.
Vend kød og broccoli i den varme sauce, drys med sesamfrø og server med en skål jasminris.

Tips:

Østerssauce eller Oysterssauce minder om en tyk soyasauce. Den fås i velassorterede supermarkeder.





karakterer:
Opskriften er vist 6129 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu