Struds og broccoli i østersauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rør marinaden sammen og lad kødet trække ½-2 timer i køleskabet.
Rist sesamfrøene 2 min. på en tør pande. Del broccolien i små buketter, skræl stilken og skær den i stave. Kog broccolibuketter og stilke i rigelig letsaltet vand 2-3 min og lad dem dryppe af i en sigte. Bring bouillon, sukker, sherry og Østerssauce i kog. Jævn med kartoffelmel udrørt i koldt vand og tag straks gryden fra varmen. Kom kød og marinade på en hed pande og steg det til kødet er mørt og har taget lidt farve, ca. 3 min. Vend kød og broccoli i den varme sauce, drys med sesamfrø og server med en skål jasminris. Tips: Østerssauce eller Oysterssauce minder om en tyk soyasauce. Den fås i velassorterede supermarkeder. |
|
Opskriften er vist 6129 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne