Cognak flamberet entrecote
Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne krydres med salt og peber.
Madagaskar peber knuses og svitses i en gryde med finthakket chili. Bøfferne steges 2-3 min. på hver side. Panden fjernes fra komfuret og 1/4 dl cognac hældes over bøfferne og antændes. Bøfferne lægges på en tallerken. Bouillon og cognac kommes på panden. Maizena og fløde røres op og jævner. Der legeres med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 6730 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne