Røget hellefisk med letstuvede kartofler og dild
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt af : kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Kom piskefløde og krondild i en gryde og kog det over jævn varme. Kog det lige så stille ind til det halve og smag til med salt og peber til sidst.
Imens fløden simrer, koges kartoflerne NÆSTEN færdige, så de kan pilles. Der skal være lidt bid tilbage i dem, da de skal varmes op i fløden. Lige inden servering tages krondilden op af fløden, kartofler tilsættes og lunes i fløden. Smag til med salt, peber og hakket dild inden servering. Anret med skiverne af hellefisk og hakket dild. |
|
Opskriften er vist 9089 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne