Røget hellefisk med letstuvede kartofler og dild

Røget hellefisk med letstuvede kartofler og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kirsten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 dl.piskefløde
1-2 duskekrondild
12-16 pæne danske aspargeskartofler
8 tynde skiver røget hellefisk
 salt
 peber
 hakket dild
 
Opskrift:
Kom piskefløde og krondild i en gryde og kog det over jævn varme. Kog det lige så stille ind til det halve og smag til med salt og peber til sidst.
Imens fløden simrer, koges kartoflerne NÆSTEN færdige, så de kan pilles. Der skal være lidt bid tilbage i dem, da de skal varmes op i fløden.

Lige inden servering tages krondilden op af fløden, kartofler tilsættes og lunes i fløden. Smag til med salt, peber og hakket dild inden servering.

Anret med skiverne af hellefisk og hakket dild.





karakterer:
Opskriften er vist 9138 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu