Stegt struds med parmesanpaneret perleløg og orangesky
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Perleløgene pilles, blancheres og afkøles. Derefter paneres de i mel, pisket æg og til sidst reven parmesanost. De steges på pande, til de er gyldne. Sukker brunes til karamel i en gryde og tilsættes appelsinsaft og hønsefond. Lad det koge ned til halvdelen og monter med smør før servering. Strudsen steges på pande ca. 5 min på hver side (rosastegt).
Serveres evt. med stegte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 6768 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne