Stegt struds med parmesanpaneret perleløg og orangesky

Stegt struds med parmesanpaneret perleløg og orangesky , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.strudsefilet
200 g.perleløg
 parmesanost (frisk)
2 appelsiner
1 dl.hønsefond
100 g.smør
 sukker
 hvedemel
 
Opskrift:
Perleløgene pilles, blancheres og afkøles. Derefter paneres de i mel, pisket æg og til sidst reven parmesanost. De steges på pande, til de er gyldne. Sukker brunes til karamel i en gryde og tilsættes appelsinsaft og hønsefond. Lad det koge ned til halvdelen og monter med smør før servering. Strudsen steges på pande ca. 5 min på hver side (rosastegt). Serveres evt. med stegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 6835 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu