Dyresteaks med svampe

Dyresteaks med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dyresteaks
 salt
 peber
1 tsk.enebær
2 spsk.smør
1 spsk.olie
2.5 dl.piskefløde
2 dl.bouillon
 jævning
 
 Tilbehør:
500 g.champignoner
200 g.sukkerærter
2 spsk.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gør svampene i stand og skær dem i skiver eller kvarte.
Rist dem 4-5 min i smørret og kom delte sukkerærter i de sidste par min.
Sæt det til side.

Krydr kødstykkerne med salt og peber og knuste enebær.
Brun dem først i smør og olie på en pande.
Dæmp varmen og steg dem endnu 4-5 min.
Tag dem af panden og lad dem trække under folie.

Hæld bouillon og fløde på panden og kog det godt igennem.
Jævn evt. og smag til.

Små ovnstegte kartofler kan yderligger serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 22465 gange,
og udskrevet 587 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-29 20:06:55
En rigtig scoreret. Virkelig super lækker og let at gå til. Kan absolut anbefales.