Rugbrødsboller
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt af : daytiger Indsendt : |
|
|
Surdej og iblødsatte rugkerner røres med rugmel og mørk sirup cirka ti minutter. Dejen skal være meget blød. Lad den hvile et lunt sted en halv time.
Brug små forme eventuelt silikoneforme eller muffinsforme. Smør formene og hæld dejen heri. Lad rugbrødsbollerne efterhæve to timer et lunt sted. Forvarm ovnen til 250 grader og skru ned til 200 grader, når bollerne sættes ind. Bag dem 23-25 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 27899 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne