Vegetarpizza
Indsendt af : daytiger Indsendt : |
|
|
Courgetter skæres i tynde skriver og steges på pande med lidt olie. De krydres godt med salt og peber.
Spinat vaskes og sauteres af med lidt olie og krydres godt med salt og peber. Tomater skæres i tynde skriver og krydres med salt og peber. Soltørrede tomater blancheres i kogende vand i 2 minutter, hvor de derefter blendes med hvidløg, parmesanost og olivenolien. Pizza dejen rulles ud og de friske tomater fordeles ud på en tredjedel af pizzaen. Spinaten lægges i midten og resten af pizzaen dækkes med courgetterne. Mozzarellaen fordeles ud på hele pizzaen og den kommes i ovnen i 1520 minutter ved 225 grader. Når pizzaen er bagt færdig hældes pestoen af de soltørrede tomater ud over. Kan pyntes med frisk basilikum. |
|
Opskriften er vist 13302 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne