Vegetarpizza

Vegetarpizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daytiger

Indsendt :     

Ingredienser:
1 portion dej
2 friske tomater
1 grøn courgette
1 fedhvidløg
200 g.frisk spinat
1 frisk bøffel mozzarella
100 g.soltørrede tomater
1 dl.olivenolie
50 g.frisk revet parmesanost
 
Opskrift:
Courgetter skæres i tynde skriver og steges på pande med lidt olie. De krydres godt med salt og peber.

Spinat vaskes og sauteres af med lidt olie og krydres godt med salt og peber.

Tomater skæres i tynde skriver og krydres med salt og peber.

Soltørrede tomater blancheres i kogende vand i 2 minutter, hvor de derefter blendes med hvidløg, parmesanost og olivenolien.

Pizza dejen rulles ud og de friske tomater fordeles ud på en tredjedel af pizzaen. Spinaten lægges i midten og resten af pizzaen dækkes med courgetterne.

Mozzarellaen fordeles ud på hele pizzaen og den kommes i ovnen i 15­20 minutter ved 225 grader.

Når pizzaen er bagt færdig hældes pestoen af de soltørrede tomater ud over. Kan pyntes med frisk basilikum.






karakterer:
Opskriften er vist 13302 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu