Natmad med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 275 grader.
Pil løget og hak det fint. Opvarm 1 spsk olivenolie i en gryde og steg løget blankt. Optø spinaten og kram væsken af. Læg den i gryden og lad den simre under låg ca. 10 min. Del imens det runde børd i fjerdedele (ikke pitabrødene). Del dem derefter vandret så der bliver 8 tynde skiver. Læg brødet på en plade, pensl skiverne med olivenolie og drys med sesamfrø. Rist brødet på den øverste rille 3-4 min., sluk for ovnen, men lad brødet stå i ovnen. Lad hytteosten dryppe af i en si og bland den i spinaten. Smag til med salt og peber. Fordel spinaten på brødet. Arranger til slut laksen ovenpå spinaten og servér strakt. Tips: Variation: Det er også godt med rejer på det ristede brød. Tag helt enkelt 200 g pillede rejer og læg dem på spinatblandingen. Spinaten kan også lægges på forbagte butterdejsplader. Udelad da laksen. Eller servér spinatblandingen til varmrøget laks eller makrel. Giv kartofler til. En vegetarisk ret får man, hvis laksen erstattes med tomatskiver som lægges på spinaten. Krydr med lidt peber og drys med reven ost før gratinering. Pr. portion: Energi: kcal 411 = kJ 1726 Kulhydrat 31 g Protein 29 g Fedt 19 g (42%) Fibre 5 g |
|
Opskriften er vist 16040 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne