Sacred Hill fra De Bortoli

Sacred Hill fra De Bortoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 pk.strudsefilet
 Salt
 peber
 
 Marinade:
1 finthakket skalotteløg
1 kvisttimian
1 kvistrosmarin
1 spsk.god balsamico
3 spsk.god olivenolie
 Salt
 peber
 
 Pynt:
2 tomater
1 fedhvidløg
 Friske krydderurter
 
Opskrift:
Strudsefilet'erne skæres i meget tynde skiver. (Læg kødet i fryseren ca. 1/2 time, så er det nemmere at skære). Skiverne fordeles på 4 tallerkner og der krydres med salt og peber. Marinaden hældes over kødet.

Tomaterne skoldes, flåes, befries for kerner og hakkes groft med hvidløg - smages til med salt og peber.

Tomatblandingen arrangeres på midten af tallerknerne, og der pyntes med friske krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 6370 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu