Sacred Hill fra De Bortoli
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Strudsefilet'erne skæres i meget tynde skiver. (Læg kødet i fryseren ca. 1/2 time, så er det nemmere at skære).
Skiverne fordeles på 4 tallerkner og der krydres med salt og peber. Marinaden hældes over kødet.
Tomaterne skoldes, flåes, befries for kerner og hakkes groft med hvidløg - smages til med salt og peber. Tomatblandingen arrangeres på midten af tallerknerne, og der pyntes med friske krydderurter. |
|
Opskriften er vist 6370 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne