Whiskysauce 05
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : lp Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og rosmarinen svitses. Tomatpuréen og farin tilsættes og omrøres. Der tilsættes whisky og fløde og det hele koges ved svag varme i ca. 5 minutter. Smages til med salt og peber. Klar til servering!(tilsæt evt. vand, hvis der ønskes en tyndere konsistens.
Tips: Kan f.eks. spises sammen med en god bøf eller stegt kyllingebryst. God appetit. |
|
Opskriften er vist 21636 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet Poulsen - 2021-05-24 16:07:32 Den er nem og super god. Laver den helt sikker igen:-) Lissi Larsen - 2014-07-13 21:31:25 Den er super go´ og nem mums - 2013-07-08 00:06:29 Bedste sovs jeg nogensinde har lavet HB - 2008-10-24 22:42:47 Den er helt gal.... En rigtig whisky er lukket med prop - ikk et låg, så hæld hellere rigeligt i, og husk at smage på det inden :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne