Skinkesalat med løg og karry

Skinkesalat med løg og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkesalat med løg og karry, billede 4 Skinkesalat med løg og karry, billede 1 Skinkesalat med løg og karry, billede 2 Skinkesalat med løg og karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 gram Ylette naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Skinke, pålæg 1 skive pålægsskinke vejer ca 13 gram
1 tsk. Karry, mild
   
Opskrift:
Mayonnaise og ylette samt kvark blandes.

Skinke og løg hakkes og tilsættes.

Salaten smages til med karry og salt.





karakterer:
Opskriften er vist 24021 gange,
og udskrevet 394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4614 (1098 kcal)
KJ pr. Pers. 1153 (274 kcal)
Vægt ialt 590 gram
Vægt pr. Pers. 147 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu