Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Snør fileten sammen. Kom den i kogende vand, så fileten er dækket med vand. Kog ca. 25 min. Pak fileten i staniol og lad den trække 25 min. Brun fileten på en pande på alle sider, drys med salt og peber. Skær fileten i tynde skiver.
Gorgonzolasauce Alle ingredienser blandes og koges ind til passende konsistens. En meget kraftig sauce, der bruges i små portioner på kødet. |
|
Opskriften er vist 7270 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne