Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce

Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.strudsefilet
 vand
 salt
 peber
 
 sauce:
200 g.gorgonzola
90 g.tauch taste kalvefond
2.5 dl.piskefløde
1-2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Snør fileten sammen. Kom den i kogende vand, så fileten er dækket med vand. Kog ca. 25 min. Pak fileten i staniol og lad den trække 25 min. Brun fileten på en pande på alle sider, drys med salt og peber. Skær fileten i tynde skiver.

Gorgonzolasauce Alle ingredienser blandes og koges ind til passende konsistens. En meget kraftig sauce, der bruges i små portioner på kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 7330 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu