Fisk med tomat, chili og kokos
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Kathrine Indsendt : Red : |
|
|
Fisken lægges i et ovnfast fad. De henkogte tomater, eller tomatkoncentratet fordeles over, herefter kokosmælken. Frisk eller tørret chili drysses over, samt salt og peber. Stilles i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 35 min.
Serveres med f.eks. nye kogte kartofler, ris, eller en god salat og brød. Tips: Lys fisk egner sig bedst. |
|
Opskriften er vist 13202 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-17 14:00:39 Smager godt. Jeg puttede også friske forårsløg og kartofel skiver i. Men pga. kartoflerne gav jeg det længere tid i ovenen. Jeg gav dem 45 min, men det var ikke nok. Måske en time næste gang. Frank - 2007-02-22 21:25:41 Har netop fået serveret denne ret. Det smager helt fantastisk godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne