Forret med rejer og karviar
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen sættes i blød.
Cremefraiche blandes med rejer og kaviar. Det smages til med karry og salt samt peber og citronskal. Husblas smeltes over vandbad og blandes i rejerne. Hæld det derefter op i en randform og stil den på køl til næste dag. Den vendes ud på et fad og pyntes med brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 33233 gange,
og udskrevet 566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-09-10 14:33:16 Hvornår skal fløden bruges anni - 2014-03-27 10:41:02 Jeg vil gerne vide ,om fløden skal piskes og hvornår den skal blandes i så ? ebp - 2009-04-28 16:52:14 Mon der kun skulle have været ½ dl creme fraice og 1 dl fløde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne