Chokolade lagkage dessert
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bund
Pisk æg og sukker tilsæt derefter lunkent vand. mel og vaniljesukker tilsættes. Dejen hældes i en springform og bages ved 200 grader i 45 min. Creme Chokolade og palmin smeltes over vandbad. Margarine røres blødt i en skål. Marmeladen røres med appelsinlikør. Derefter røres de øvrige ingredienser til sukkeret er opløst. Blandingen røres i margarinen under kraftig omrøring. Til sidst røres chokoladen i lidt efter lidt. Bunden deles i 3 bunde. Marmelade smørres på bunden og derefter smørres 1 lag creme. der lægges en bund over og smørres med marmelade og creme. Den sidste bund på og resten af cremen smørres over alt på kagen. der pyntes med høvlet chokolade. |
|
Opskriften er vist 16576 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer julie - 2010-02-19 15:56:06 jemen er det hurtig dessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne