Helstegt strudsefilet med svampesauce

Helstegt strudsefilet med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.strudsefilet
2 dl.olivenolie
0.5 dl.soya
1 spsk.stødt ingefær
1 bakkechampignon eller Carl Johan svampe
0.25 fløde
 kalvebouillon
 
Opskrift:
Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya og ingefær, peber og evt. lidt hvidløg. Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer. Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200° forvarmet ovn, 15-20 minutter således af saften fordeler sig. Svampesauce: Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande. Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon og ¼ fløde. Lad saucen koge op. Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris evt. en blanding af sorte og hvide ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9120 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu