Helstegt strudsefilet med svampesauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya og ingefær, peber og evt. lidt hvidløg. Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer.
Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200° forvarmet ovn, 15-20 minutter således af saften fordeler sig.
Svampesauce:
Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande. Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon og ¼ fløde.
Lad saucen koge op.
Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris evt. en blanding af sorte og hvide ris.
|
|
Opskriften er vist 9120 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne