Rabarbertærte med grofthakket chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Bund: Saml hurtigt mel, flormelis og koldt smør. Stil dejen på køl 1/2 time. Rul den derefter ud så den passer til en springform på ca. 22 cm. Bunden skal nå 2 cm op ad siderne.
Fordel makronmassen over bunden og dernæst rarbarber. Makronmasse: Sukker og marcipan røres sammen med lidt æggehvide, så det bliver en tyk masse. Kom resten af æggehviderne i og bland til en jævn masse. Fyld: Smør og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i et ad gangen under omrøring. Mel, bagepulver og vanillekorn tilsættes, og massen røres godt igennem. Bland den grofthakkede chokolade i til sidst. Fordel fyldet over rabarberne. Låg: Bland ingredienserne sammen til smuldr og fordel det som et smuldrelåg over kagen. Bag 45 minutter ved 180 grader. Server evt. med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 6736 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne