Rabarbertærte med grofthakket chokolade

Rabarbertærte med grofthakket chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
75 g.hvede­mel
15 g.flor­melis
75 g.koldt smør
 
 Makronmasse:
70 g.marci­pan
100 g.suk­ker
2 ægge­hvider
 
 Fyld:
250 g.rabar­ber i skiver
100 g.smør
100 g.sukker
2 æg
100 g.hvedemel
2 tsk.bage­pulver
100 g.groft­hakket chokolade
1 vaniljestang
 
 Låg:
70 g.koldt smør
70 g.brun farin
70 g.rasp
 
Opskrift:
Bund: Saml hurtigt mel, flormelis og koldt smør. Stil dejen på køl 1/2 time. Rul den derefter ud så den passer til en springform på ca. 22 cm. Bunden skal nå 2 cm op ad siderne.

Fordel makronmassen over bunden og dernæst rarbarber.

Makronmasse:
Sukker og marcipan røres sammen med lidt æggehvide, så det bliver en tyk masse.

Kom resten af æggehviderne i og bland til en jævn masse.

Fyld:
Smør og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i et ad gangen under omrøring. Mel, bagepulver og vanillekorn tilsættes, og massen røres godt igennem.

Bland den grofthakkede chokolade i til sidst. Fordel fyldet over rabarberne.

Låg:
Bland ingredienserne sammen til smuldr og fordel det som et smuldrelåg over kagen. Bag 45 minutter ved 180 grader.

Server evt. med creme fraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 6736 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu