Mørksej cordon bleu med spinatstuvning
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Sær kartoflerne over at koge i letsaltet vand.
Skær hver file i 4 stykker. Læg filerne sammen 2 og 2 med en skive ost og en skive skinke imellem. Vend dem i sammenpisket æg og derefter rasp. Steg filerne i margarine på en pande i ca 10 min på hver side. Drys lidt salt og peber på. Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet. Læg spinaten i en gryde 6 damp væden væk. Ryst mælk og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle min. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Servering: Server de sprødstegte fileter cordon blue med spinat stuvning og kartofler til. |
|
Opskriften er vist 9578 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne