Kartoffelmælk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
De skrællede kartofler skæres i tern og koges i det usaltede vand i ca. 15 minutter ved svag varme, under låg af hensyn til fordampningen.
Efter lidt afkøling tilsættes olie og salt, og væsken blendes godt og sies.
Kartoflerne skal være melede.
Efter henstand skal væsken omrøres.
Tips: Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 8784 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer juhu - 2007-02-22 13:09:00 UUMM LÆKKERT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne