Kartoffelmælk

Kartoffelmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.skrællede kartofler
9.5 dl.vand
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
De skrællede kartofler skæres i tern og koges i det usaltede vand i ca. 15 minutter ved svag varme, under låg af hensyn til fordampningen. Efter lidt afkøling tilsættes olie og salt, og væsken blendes godt og sies. Kartoflerne skal være melede. Efter henstand skal væsken omrøres.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 8784 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-22 13:09:00
UUMM LÆKKERT