Skotsk hyrdesuppe
Oprindelsesland : Skotland Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Skær grønsagerne i strimler
Skær kødet i små stykker Læg kød, grønsager og gryn i 2 l vand, drys med salt og peber og kog det ca.2 timer Skum suppen af og til. Hak persillen og drys med den ved serveringen Tilberedning ca.2 timer Tips: Tilbehør: Hvidløgsflute, el. ostegratineret franskbrød. |
|
Opskriften er vist 9663 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2008-08-18 11:04:54 Jeg syntes at haggis lyder lækkert. Isæer med den finhakket nyrerlever. Og får mave !!! NaM NaM !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne