Kartoffel gnocchi

Kartoffel gnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.uskrællede kartofler
 vand
 salt
 
2 æggeblommer
125 g.hvedemel
 
 salt
 vand
 
Opskrift:
1,2 kg uskrællede kartofler koges møre i vand tilsat salt. De afkøles let, inden de pilles og moses med en gaffel.

Kartoffelmosen lægges på et melpudret bord, der laves en fordybning i midten som fyldes med 2 æggeblommer og 125 g mel. Det hele æltes sammen til en blød dej. Hvis dejen synes for klistret, tilsættes lidt mere mel.

Tag lidt mel på hænderne og del dejen i 8 klumper som formes til pølser af 3 cm tykkelse. Pølserne skæres i 1 cm stykker og formes let med en gaffel.

De færdige gnocchi koges i en stor gryde saltet vand. De er færdige, når de kommer op til overfladen.

De serveres med din yndlingspastasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 35799 gange,
og udskrevet 568 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-26 13:34:31
Jeg troede, der indgik revet Parmesanost i opskriften. Hvis man vælger det, hvor meget skal man så mon tilsætte? Marcelino