Hjemmelavet Gnocchi

Hjemmelavet Gnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmelavet Gnocchi, billede 4 Hjemmelavet Gnocchi, billede 1 Hjemmelavet Gnocchi, billede 2 Hjemmelavet Gnocchi, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.bagekartofler
 
290 g.hvedemel
1 æg
 salt
 
Opskrift:
Kartofler koges møre med skræl i uden salt. De afkøles let, inden de pilles og moses med en gaffel.

Kartoffelmosen røres med hvedemel og æg. Det hele æltes sammen til en blød dej. Hvis dejen synes for klistret, tilsættes lidt mere mel.

Tag lidt mel på hænderne og del dejen i 8 klumper som formes til pølser af 1 cm tykkelse. Pølserne skæres i 1 cm stykker og trykkes let med en gaffel.

De færdige Gnocchi koges i en stor gryde saltet vand. De er færdige, når de kommer op til overfladen.

Tips:

De serveres med din yndlingspastasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 36215 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-26 13:34:31
Jeg troede, der indgik revet Parmesanost i opskriften. Hvis man vælger det, hvor meget skal man så mon tilsætte? Marcelino