Hjemmelavet Gnocchi
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler koges møre med skræl i uden salt. De afkøles let, inden de pilles og moses med en gaffel.
Kartoffelmosen røres med hvedemel og æg. Det hele æltes sammen til en blød dej. Hvis dejen synes for klistret, tilsættes lidt mere mel. Tag lidt mel på hænderne og del dejen i 8 klumper som formes til pølser af 1 cm tykkelse. Pølserne skæres i 1 cm stykker og trykkes let med en gaffel. De færdige Gnocchi koges i en stor gryde saltet vand. De er færdige, når de kommer op til overfladen. Tips: De serveres med din yndlingspastasauce. |
|
Opskriften er vist 36215 gange,
og udskrevet 572 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Marcelino - 2013-02-26 13:34:31 Jeg troede, der indgik revet Parmesanost i opskriften. Hvis man vælger det, hvor meget skal man så mon tilsætte? Marcelino |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne