Lenes pasta med tomatkødsovs

Lenes pasta med tomatkødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Madolie
500 g.oksekød
2 løg
2 fedhvidløg
1 porre i ringe
1 groft revet gulerod
1-2 ds.hakkede tomater (efter smag)
1.5 tsk.timian
1.5 tsk.basilikum
5 dl.oksebouillon (2 terninger)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Timian og basilikum brændes af i olien (forstærker smagen)
Tilsæt kød, løg, hvidløg, porre, gulerod ved høj varme, så det ikke koger
Når kødet er lukket tilsættes hakkede tomater og bouillon.
Retten småsimrer mens pastaen laves.
Stærk: tilsæt lidt chili.
Pynt: Revne gulerødder, giv det farve så det ser godt ud.
God appetit.

Tips:

Retten er supergod til børn da man kan putte ting i som camufleres for et evt kræsent barn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti bolognese - Pasta kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 12719 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-11 20:29:44
Den er super lækker , jeg har lavet den uden gulerødder og den smager vidunderligt

  -   2012-07-09 16:36:53
lyder god, den skal helt klart prøves, men SKAL der guleroder i