Strudsefilet med svampe

Strudsefilet med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.strudsefilet
2 spsk.sennep
50 g.hvedemel
0.5 citron
 frisk merian
1 dl.oksefond
2 dl.olie
25 g.smør
1 æg
400 g.østershatte
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Fileten gnides med salt og peber og steges på panden med lidt olie og smør ca. 30 min, skal vendes 4 gange for at opnå intervalstegningseffekten. Tag den op og lad den hvile inden udskæring.

Panden koges af med oksefond og smages til med friskhakket merian Svampene deles, renses hele og tørres. Sennep, mel, æg, saft af citron, salt og peber piskes godt sammen, svampene vendes heri og steges gyldne i resten af olien enkeltvis.

Anret med en grøn salat eller fransk brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 6008 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu