Majsmælk
Indsendt : |
|
|
Majsmel og vand koges i ca. 10 minutter.
Væsken blendes med de øvrige ingredienser og sies gennem en fintmasket sigte.
Finhedsgraden af majsmel er meget forskellig, derfor kan vægtmængden ikke fastsættes nøjagtigt.
Har man ingen blender, kan det være en fordel at søge efter det fineste majsmel og nøjes med at si det efter kogning.
Tips: Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 6146 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne