Hirsemælk
Indsendt : |
|
|
Hirseflager og vand koges i ca. 10 minutter og blendes sammen med de øvrige ingredienser.
Væsken sies.
Hvor tyk den skal være afhænger af, hvad man skal bruge den til.
Tips: Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 6658 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2012-03-18 08:45:33 fordi når ris, hirse, kartofler eller anden grøntsag koger, mister de mineraler og vitaminer, når de bliver udsat for over 45 graders varme. Kartofler i sig selv gavner på ingen måde mennesker at spise. Det eneste de har tilbage er ren stivelse, og hvis du vil have bare 1 gram c-vitamin ud af de kartofler skal du spise 22 ukogte kg kartofler! Så er du sikker på at kartofler egner sig ikke til menneskeføde. kun til hungersnød. mia - 2008-01-13 17:05:23 Hvorfor skulle denne drik ikke have nogen næringsværdi ? Hirse er jo sprængfyldt med viftige mineraler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne