Krebsepande

Krebsepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.champignons
1 løg
1 ds.flåede tomater
1 bouillonterning (hønse)
2 dl.piskefløde
400 g.krebsehaler
 Smør
2 dl.hvidvin
1 tsk.karry (evt. mere eller mindre afhængigt af styrke og smag)
1 tsk.delikatessepaprika
 Estragon
 Salt
 peber
 Ris (f.eks. basmati el. jasmin)
 
 
Opskrift:
Udskårne champignons ristes i en smule smør og tages op. Finthakket løg svitses i lidt mere smør, hvorpå de flåede tomater passeres gennem en sigte ned i gryden. Bouillonterningen tilsættes; det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i sammen med de ristede champignons og lidt estragon.

Mens saucen langsomt koges ind, kommes en smule smør på en pande, og karry og paprika svitses et øjeblik. Krebsehaler tilsættes og gennemristes, hvorpå de overhældes med hvidvin. Krebs og vin hældes over i saucen, og gives et kort opkog. Smages til med yderligere salt og krydderier.

Serveres rygende varmt med gode ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18900 gange,
og udskrevet 583 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu