Krebsepande
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Udskårne champignons ristes i en smule smør og tages op. Finthakket løg svitses i lidt mere smør, hvorpå de flåede tomater passeres gennem en sigte ned i gryden. Bouillonterningen tilsættes; det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i sammen med de ristede champignons og lidt estragon.
Mens saucen langsomt koges ind, kommes en smule smør på en pande, og karry og paprika svitses et øjeblik. Krebsehaler tilsættes og gennemristes, hvorpå de overhældes med hvidvin. Krebs og vin hældes over i saucen, og gives et kort opkog. Smages til med yderligere salt og krydderier. Serveres rygende varmt med gode ris. |
|
Opskriften er vist 18900 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne