Thaisuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen i tern. Skær galangaen i tynde skiver, ingefæren i tynde stave, citrongræsset i tynde skiver og limebladen i tynde strimler.
Bring bouillonen i kog og tilsæt galanga, ingefær, citrongræs, limeblade og fiskesovs, og lad det koge i 5-10 min. Befri chilien for kærner og skær i tynde ringe. Skær champignon og forårsløg i skiver. Tilsæt kylling, chili, champignon og forårsløg, og lad det koge i yderligere 10 min. Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Halver tomaterne og lad dem koge med det sidste minut. Smag til med lime og evt. lidt ekstra fiskesovs. hak basilikum og korianderen groft. Ved servering tages der først en portion nudler, derefter nogle bønnespirer, suppen øses over og der garneres med de friske krydderurter. Tips: Retten kræver en tur til en thailandsk købmand, men er ikke særlig dyr. Galanga, limeblade og hakkede kryderurter kan fryses. |
|
Opskriften er vist 140901 gange,
og udskrevet 2022 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer jesper - 2011-12-01 14:33:15 Det er en super god suppe, man kan også tilføre lidt nudler.. Malene - 2010-02-17 20:02:04 Skøn suppe! Jeg har med held tilføjet kokosmælk og grøn karrypasta og den er virkelig en succes. madtrolden - 2009-09-07 15:44:16 hold da op en masse ingredienser!! MEN ER DU GAL EN GOD SUPPE. den smager simpelthen så godt, ungerne er vilde med dem, og os som ellers ikke er vilde med stærke ting og suppe. den suppe elsker hele familien. kan stærkt anbefales!!!!!!!! Anne - 2008-04-04 09:31:18 Jeg manglede en masse ingredienter, men den blev rigtig god alligevel. Jeg kan ikke lide meget stærk mad, så for mig var det lige tilpas bare med ingefæren(uden chili) Den bliver helt sikkert lavet igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne