Rismælk

Rismælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
40 g.rismel
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. akaciehonning
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Vand og rismel koges i ca. 5-10 minutter. Honning, olie og salt kommes i, når gryden er taget af kogepladen. Når væsken er afkølet, blendes den.

Små ingredienser er vanskelige at veje, bliver mælken for tyk, tilsættes mere vand.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 18049 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-19 19:54:21
Skal man bruge vandet man koger risen med eller hvordan?