Rismælk
Indsendt : |
|
|
Vand og rismel koges i ca. 5-10 minutter.
Honning, olie og salt kommes i, når gryden er taget af kogepladen.
Når væsken er afkølet, blendes den.
Små ingredienser er vanskelige at veje, bliver mælken for tyk, tilsættes mere vand. Tips: Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 18049 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Didrek - 2016-05-19 19:54:21 Skal man bruge vandet man koger risen med eller hvordan? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne