Ungarsk fiskefad

Ungarsk fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Makrelfilet
200 g.Løg
400 g.Friske tomater
100 g.Grøn peberfrugt
500 g.Kartofler
500 g.Creme fraiche
0.5 Vand
 paprika
 
Opskrift:
Løg og peberfrugt skæres i tynde skiver og svitses i olie. Tomaterne skæres i tern og tilsættes hvorefter det skal simre. Det smages til med paprika.
Fisken skylles og tørres og drysses med salt.
Kartoflerne skæres i skiver og lægges i et ildfast fad. Derefter kommes det halve af peberblandingen over.
Fisken kommes i derfterer og resten af kartoflerne samt peberblandingen kommes over fisken.
Creme fraice og salt samt paprika røres sammen og hældes over retten. Den kommes i ovnen ved 225 grader i 35 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16525 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-13 17:55:12
Tilsatte 1 fed hvidløg, lidt frisk hakket chilli og timian. Blev rigtigt godt.

  -   2012-07-13 22:00:13
En rigtig lækker og fiskeret, som smager dejlig frisk. (og ja, kartoflerne bør koges lidt først:-)

  -   2012-01-25 11:54:18
kog kartoffelskiverne 2-3 minutter før de lægges i fadet.