Ungarsk fiskefad
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Løg og peberfrugt skæres i tynde skiver og svitses i olie. Tomaterne skæres i tern og tilsættes hvorefter det skal simre. Det smages til med paprika.
Fisken skylles og tørres og drysses med salt. Kartoflerne skæres i skiver og lægges i et ildfast fad. Derefter kommes det halve af peberblandingen over. Fisken kommes i derfterer og resten af kartoflerne samt peberblandingen kommes over fisken. Creme fraice og salt samt paprika røres sammen og hældes over retten. Den kommes i ovnen ved 225 grader i 35 min. |
|
Opskriften er vist 16524 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2013-08-13 17:55:12 Tilsatte 1 fed hvidløg, lidt frisk hakket chilli og timian. Blev rigtigt godt. Lisa - 2012-07-13 22:00:13 En rigtig lækker og fiskeret, som smager dejlig frisk. (og ja, kartoflerne bør koges lidt først:-) kristian - 2012-01-25 11:54:18 kog kartoffelskiverne 2-3 minutter før de lægges i fadet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne