Tunmousse (mælkefri)

Tunmousse (mælkefri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.tun
 kødet af 1 tomat hakket
 blegselleri hakket
0.5 lille løg hakket
 salt
 peber
 
Opskrift:
Det hele røres op med mælkefri "Creme fraiche" til passende konsistens, smag til med salt og peber.

Tips:

Opskrift på "Creme Fraiche"
30 g fin rismel (fra urtekram)
3 dl vand
½ tsk salt
1-2 tsk citronsaft
30 g mælkefri margarine

Rismel og vand koges i 10 min. under jævnlig omrøring. Gryden tages af kogepladen og står i få minutter. De øvrige ingredienser røres grundig sammen med rismassen, så et evt. bundfald i gryden kommer med. Massen afkøles inden brug. Kan opbevares til senere brug i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 16300 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-09 23:13:23
Hej Det er så mig igen! Jeg synes lige I skal have denne forbedring. Jeg har udviklet en meget nemmere opskrift på tunmousse siden sidst. "Creme Fraichen" består nu af: soya Cuisine(soyafløde),eller en blanding af Alpro Soya(soya yoghurt) og soyafløde, 1 spsk. citronsaft Ingredienserne røres i tunen til passende konsistens, og vupti er tunmoussen færdig. Nemmere kan det ikke blive vel! Jeg vil helst ikke at mit fulde navn figurerer på nettet