Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauce:
Løgene svitses derefter tilsættes hvidvinen og koges ind til det halve. Derefter tilsættes koriander, hakket chili, bouillon og piskefløde. Saucen koges igennem og smages til med limesaft og skal. Tages af varmen og æggeblomme piskes i. Saucen må ikke koge efter æggeblommerne er tilsat. Filetter foldes og vendes i mel og krydres med salt og peber. Steges 4-5 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 22768 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-29 10:50:18 Dejlig nem, lækker og frisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne