Dampet rødtunge med kryderfars
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefarsen røres op med krydderurter samt salt og pever. Farsen rulles ind i filetterne med en teske.
Rullerne fordeles i et ildfast fad og hvidvin hældes deri. Fennikel deles groft og dampes i 8 min. Peberfrugterne dampes i 2 min. Fisken anrettes med de dampede peberfrugter og fennikel. Den pyntes med basillikum. Tips: Der kan serveres kold dressing til. |
|
Opskriften er vist 17009 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne